dimarts, 16 de novembre del 2010

FORMAT I TREBALLA


Com és habitual, el sector es troba en el moment en el que l'excès de gent no formada o sense aptituts ha quedat sense opció. Doncs a causa de la gran demanda i la poca oferta, la quantitat de demanda qualificada és la que opta al lloc desitjat. tot hi així no hem de deixar de banda que molt poca gent pot optar a dia d'avui a una feina segura o fixe i que un contracte signat avui tingui una durabilitat més enllà del dia a dia.

En alguns casos el complementar l'experiència amb un curs que otorgui qualificació, és molt interessant, doncs és demostrable i la proba de l'experiència farà la resta.



Hem de tenir en compte que tots evolucionem i que hem de millorar la manera de construir i el material amb el que construim i fer d'aquesta manera de fer el valor afegit que necessitem per poder mantindre'ns i millorar qualitativament i alhora quantitativament.

Ara més que mai hem de ser el més polivalents possible per optar a defensar i adquirir el màxim de coneixements.

No dubteu en valorar l'oferta formativa de centres especialitzats en construcció i aplicacions de materials, per a persones en situació d'atur o treballadores...